Af Yasası çıkıyor mu? Afta son durum ne?

Binlerce kişinin beklediği Af Yasası çıkıyor mu? İşte son gelişmeler...

Af Yasası çıkıyor mu? Afta son durum ne?

2020 geldi ve yeni yılla birlikte hükümlü ve hükümlü yakınlarına yeni bir umut doğdu. Gözler Meclis'ta yani 2. yargı paketinde... Binlerce kişi şimdi "Af Yasası çıkıyor mu?" diye soruyor. İşte son gelişmeler...

Son yapılan genel seçim öncesi af yasası gündem olmaya başlamıştı. Geçen sene ekim ayında Meclis'in açılmasıyla birlikte konu tekrar gündeme geldi. 2020 yılı ise hükümlü ve hükümlü yakınlarına yeni bir umut oldu. Peki af yasası çıkacak mı?

BAKAN GÜL’DEN ‘AF YASASI’ AÇIKLAMASI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül önceki gün CNN Türk canlı yayınına katıldı. Bakan Gül, "Bu konuda hem MHP'den hem partimizden açıklamalar oldu. Meclis açıldığında bu konu AK Parti grubu başta olmak üzere Meclis'in gündeminde olan bir konu. Grubumuzun konuyla ilgili kararı nedir, teknik hususlar nelerdir, akademi ne diyor? Biz teknik olarak baktık artık Meclis karar verecek. Yaşlı, kadın, hamile vs infazın evde çekilmesi, hafta sonu infaz gibi uygulamalar... İyi halin de değerlendirildiği öneriler de var. Ancak son takdir elbette Meclis'indir. diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem