Adnan Şenses hastanede!

Sabah saatlerinde mide bulantısı ve kusma nedeniyle baygınlık geçirerek evinin banyosunda düşen ünlü sanatçı hemen Hastaneye kaldırıldı. Şenses'e acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından başında oluşan derin kesiye de dikiş atıldı. 8 yıl önce bypass

Adnan Şenses hastanede!
Sabah saatlerinde mide bulantısı ve kusma nedeniyle baygınlık geçirerek evinin banyosunda düşen ünlü sanatçı hemen Hastaneye kaldırıldı. Şenses'e acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından başında oluşan derin kesiye de dikiş atıldı.

8 yıl önce bypass olan ve 2005'te de tıkalı kalp damarlarına stent takılan ünlü sanatçının sağlık durumu iyi ve bilinci açık. Adnan Şenses, daha önce geçirdiği kalp sorunları nedeniyle, bir dizi tetkikler yapılmak üzere kattaki odasına yatırıldı. Sanatçının ne zaman taburcu olacağı ise yapılan tetkiklerden sonra belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem