Adalet bakanı Başsavcıyı çağırdı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, “Bu tür (Ankara'ya) mutat gelişlerimizi son günlerde gündemdeki olaylarla birleştirmeye çalışıyorlar. Adliyenin ve Bakanlığın genel işleri sebebiyle geldik” dedi.Engin, bugün bazı gazetelerde, “Ergenekon

Adalet bakanı Başsavcıyı çağırdı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, “Bu tür (Ankara'ya) mutat gelişlerimizi son günlerde gündemdeki olaylarla birleştirmeye çalışıyorlar. Adliyenin ve Bakanlığın genel işleri sebebiyle geldik” dedi.

Engin, bugün bazı gazetelerde, “Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılarla ilgili inceleme başlatıldığı ve Başsavcı Engin'in bu kapsamda Ankara'ya çağrıldığı” yönündeki haberlerle ilgili telefonla gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Mutat görüşmeler yapmak üzere 10-15 günde bir Ankara'ya geldiğini ifade eden Engin, “Bu tür mutat gelişlerimizi son günlerde gündemdeki olaylarla birleştirmeye çalışıyorlar. Özel bir sebepten dolayı gelmiş değiliz. Adliyenin ve Bakanlığın genel işleri sebebiyle geldik” diye konuştu.

“Savcı Zekeriya Öz hakkında inceleme söz konusu mu?” sorusuna Engin, “Hayır. Bu konuda bir bilgim yok” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler