Acun eleştirilere cevap verdi

Terör saldırıları ve doğal afetlerden sonra TV'lerde programlarının yayınlanmaması tartışmaları ve kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi."Benimle ilgili gelmiş geçmiş en saçma iddia. Bu benim çok güldüğüm bir olay. Biz Başbakan Erdoğan'ın annesini

Acun eleştirilere cevap verdi

Terör saldırıları ve doğal afetlerden sonra TV'lerde programlarının yayınlanmaması tartışmaları ve kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

"Benimle ilgili gelmiş geçmiş en saçma iddia. Bu benim çok güldüğüm bir olay. Biz Başbakan Erdoğan'ın annesinin öldüğü hafta cumartesi ve pazar günü 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasını zaten yayınlamıştık. Bu yanlış değil yanlışüstü birşey.

Bunlar belli bir kesimin, yani Acun'u karalayalım diyen grubun ortaya çıkardığı olay.  Deprem olayından sonra geçtiğimiz haftasonu yani pazar günü bir tek ben yayın yapmadım. Diğer kanallar herşeyi yayınladı. Diziler vs. Ben bunlara gülüyorum. Ama bu da şöhretin bedeli. Allah bana televizyonda yayın yapma gücü verdiği sürece beni kimse yıpratamaz ve ekrandan koparamaz. Ben bu olaylarla biranda insanların nasıl galeyana geldiğini gördüm. Belli bir kesim buna hazır. Ama iyi haber şu bunlar çok küçük grup. Kendi kendilerini gaza getiren bir grup var. Medya benim konumda tuzağa düşmedi."

"YAYINI DURDURMAYA SICAK BAKMIYORUM"

Ilıcalı, şehit haberleri üzerine yayın yapmak konusunda ise 'saldırıların amacı hayatı durdurmak' diyerek, yayınların durdurulması ile PKK'nın amacına ulaşacağını söyledi ve yayın durdurma fikrine sıcak bakmadığını belirtti.

"BAŞBAKAN BENİ SEVER, BEN DE ONU SEVERİM"

Cüneyt Özdemir'in Başbakan Erdoğan'la olan yakınlığına şaşırdığını söylemesi üzerine Ilıcalı, Başbakan Erdoğan'ı çok sevdiğini söyledi ve ekledi: "Başbakan beni çok sever. Ben de onu çok severim. Çok görüşmeyiz. Beni sevdiğini hissediyorum.

Senede birkaç kez görüşürüz. Sağolsun halimi hatrımı sorar. Kendisi abim olarak gördüğüm bir insan. Bazen fikir alıyorum. Benim hiçbir parti ile bir işbirliğim, çıkarım yoktur" diye konuştu.

'İSTİKRARA, BAŞARIYA OY VERDİM'

Cüneyt Özdemir'in 'Oyunuzu Ak Parti'ye vermişsiniz' demesi üzerine Ilıcalı, "Evet Ak Parti'ye verdim. Yalan mı söyleyeyim. Ben Ak Partili değilim. Partinin herhangi biryerinde de değilim. Ama ülkede bir takım şeyler güzel gidiyor. Bu ülkenin ekonomik kriz yaşadığı dönemleri de hatırlıyorum.  Türkiye ekonomisinin son 10 yılına bakarlarsa değişimi görürler.b Ben istikrara, başarıya, Ak Parti'ye oy verdim" diye konuştu.

HÜLYA AVŞAR'DAN NEDEN VAZGEÇMİYOR?

Hülya Avşar'ı her iki yarışmasında da jüri üyesi yapan Acun Ilıcalı bunun nedenini anlattı: "Ben hayatımda hiç bu kadar doğal, kendisiyle barışık, komplekssiz bir insan görmedim. Hülya yanımdayken kendimi rahat hissediyorum. Benim için Hülya dışında bir alternatif olsaydı onu asla "O Ses Türkiye"ye çıkarmazdım."

ALİ TARAN'LA YOLLARINI NEDEN AYIRDI?

Ilıcalı, Ali Taran'la neden yollarını ayırdığına da açıklık getirdi: "Ali Taran'la gayet güzel çalıştık. Kendisi çok saygı duyduğum, reklam dünyasında da çok değerli bulduğum bir insan. Ali abinin evliliği, boşandığı eşiyle sorunları çok fazla gündeme geldi. Eski eşiyle bir savaş içindeler. Herkesin özel hayatı kendinedir. Bu olayların sürekli gündeme gelmesinin program için iyi olmayacağını düşündüm. O gerilimi programa taşımak istemedim."

'BANA KİMSE BUNUNLA ÇALIŞMA DİYEMEZ'

Tatlıses'in Asena'nın işine engel olduğu yönündeki iddiaları yalanlayan Acun Ilıcalı Asena'nın neden jüride olmadığı ile ilgili de, "Tatlıses'le bu konuda ne konuştum ne de bana Asena ile ilgili herhangi bir istek geldi. Ben Asena'yı Survivor'a götürdüm. Bana kimse bununla çalışma diyemez" diyerek iddiaları yalanladı.

YENİ SURVİVOR GELİYOR

Yeni Survivor yarışmasında ünlüler ve ünsüzlerden oluşan kadro kuracağını söyleyen Ilıcalı, kafasında çok güçlü bir kadro kurduğunu söyledi ve "İnanılmaz bir takımla yeni survivor geliyor" dedi. Yeni Survivor'ın Mart başında başlayacağını da sözlerine ekledi.

DEPREM BÖLGESİNE OKUL YAPTIRACAĞIM

Depremin vurduğu Van'a okul yaptıracağını söyleyen Ilıcalı, "Ben 200 kişinin yemek yediği bir şirketin sahibiyim. Bizim de sıkıntı çektiğimiz dönemler oldu. Bir elimiz yağda bir elimiz balda hiç olmadı. Söylemediğim de çok yardımım vardır. Şimdiye kadar da 6 kampanya yaptım" diye konuştu.

SEYİRCİDEN EROTİK KIYAFET SORUSU

Programda bir seyircinin "Yok Böyle Dans yarışmasındaki kıyafetleri çok erotik ve seksi. Neden?" sorusuna Ilıcalı şu sözlerle yanıt verdi: "Seyircimize o noktada katılıyorum. Bazı şeyler belli derecede olmalı. Bazı yarışmacılar kendileri istiyor o kıyafetleri. Bir kaç kişiden daha duydum bu tarz  yorumlar. Bu cümleyi dikkate alacağım. Limitleri zorlamadan herkese hitap etmek lazım."

NEDEN KÜRTÇE SÖYLEYEN YARIŞMACI YOK?

Acun Ilıcalı'ya gelen bir diğer soru da "O Ses Türkiye" yarışmasında neden Kürtçe şarkı söyleyen bir yarışmacının olmadığı ile ilgiliydi. "Bizim programımız eğlence odaklı ve birçok tartışma konusu olan şeyden uzak kalması gerekiyor" diyen Ilıcalı, "Daha net tartışmasız yarışmacılar tercih ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler