Acı haber Siirt'ten : 1 şehit

Siirt'in Baykan ilçesinde PKK'lı teröristlerin hain saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Suat Yalçın tedavi gördüğü Siirt Askeri Hastanesi'nde şehit oldu. Teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı. Baykan'da şüphe üzerine durdurulan

Acı haber Siirt'ten : 1 şehit

Siirt'in Baykan ilçesinde PKK'lı teröristlerin hain saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Suat Yalçın tedavi gördüğü Siirt Askeri Hastanesi'nde şehit oldu. Teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı.
Baykan'da şüphe üzerine durdurulan araçtan ateş açılması sonucu biri ağır olmak üzere 3 asker yaralandı.

Hain saldırı Baykan'ın Tütenocak köyü yakınlarında şüpheli bir aracı takip eden askerler, söz konusu aracı durdurmak istediği sırada meydan geldi. Askerlerin aracı takip ettiğini fark eden 2'si kadın toplam 5 terörist araçtan kendilerini takip eden askerlere ateş açtı. Saldırıda 1 astsubay ve 2 uzman çavuş yaralandı. Siirt Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve sağlık durumu ağır olan Kırıkkale nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Suat Yalçın tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit oldu.

Saldırıda yaralanan Ziyaret Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Cafer Hakan ve Uzman Çavuş Erhan Topa'nın tedavisi ise sürüyor. Şehit Uzman Çavuş Suat Yalçın için saat 11.30'da Siirt'te cenaze töreni yapılacağı öğrenildi.


Karanlıktan yararlanarak kaçan 2'si kadın 5 teröristin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. Günün ilk ışıkları ile birlikte operasyon bölgesine çok sayıda asker sevk edildi. Gece başlayan operasyonların sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem