Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haber geldi: 2 asker şehit

Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haber geldi.

Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haber geldi: 2 asker şehit

Kuzey Irak'taki terör hedeflerine yapılan Pençe-Kaplan Operasyonu'nda teröristlerin saldırısı sonucu bir teğmenimiz ve bir uzman çavuşumuz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığınca, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde biri teğmen biri uzman çavuş iki askerin şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı bildirildi.

"TACİZ ATIŞI SONUCUNDA ŞEHİT OLDULAR"

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, "Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde bir üs bölgemize 17 Eylül 2020 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca roketatar ile yapılan taciz atışı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Yaralı personelin derhal hastahaneye kaldırıldığının belirtildiği açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz." değerlendirmesinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler