Acı haber bu kez Elazığ'dan

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, bir asker şehit oldu. Arıcak İlçesi'nde çıkan çatışmada ise 2 PKK'lı terörist ölü olarak ele geçirildi. Karakoçan'ın Pilavtepe Mevkii'ndeki devriye görevinden

Acı haber bu kez Elazığ'dan
Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, bir asker şehit oldu. Arıcak İlçesi'nde çıkan çatışmada ise 2 PKK'lı terörist ölü olarak ele geçirildi.

Karakoçan'ın Pilavtepe Mevkii'ndeki devriye görevinden dönen askerlere PKK'lı teröristler pusu kurup, ateş açtı. Açılan ilk ateşte 1 er ağır yaralandı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Yoğun ateş altında kalan askerlere, takviye birlikler gönderilmesi üzerine PKK'lı teröristler, gecenin de karanlığından faydalanıp ormanlık alana kaçarak izlerini kaybettirdi. Çatışmada ağır yaralanan er, kaldırıldığı Karakoçan Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için bölgeye helikopterler gönderilelerek hava destekli operasyon başlatıldı.

Bu arada Elazığ'ın Arıcak İlçesi Göreve Mevkii'nde güvenlik güçleriyle çatışmaya giren bir grup PKK'lıdan 2'si öldürüldü. Diğer teröristlerle çıkan çatışma, gecenin geç saatlerine sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler