Abdullah Öcalan'a vatandaşlardan tepki

HDP Grup Başkan Vekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken ile HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Sürreya Önder, dün İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'la görüştü.

Abdullah Öcalan'a vatandaşlardan tepki

HDP Grup Başkan Vekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken ile HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Sürreya Önder, dün İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'la görüştü. Görüşmelerin ardından Öcal, yaptığı açıklamalar olay oldu.

OLAY AÇIKLAMALARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

"Öncelikle Hakkari'den Şırnak'a, Lice'den Bayburt'a, Rize, Trabzon ve İstanbul'dan İzmir'e kadar halkların eşit kardeşliği ve tam radikal demokrasi mücadelemize oylarıyla teminat oluşturan bütün Türkiye halklarını selamlıyor ve kutluyorum" ifadelerini kullanan Öcal'ın açıklamasını bugün sitemizde yayınladık. Haber polemiğe sebep oldu. 'Öncelikle şunu söylemek isterim ki Trabzon'da bulunan o kürtleri def etmeli' sözlerinin de yer aldığı o habere takipçilerimizin verdiği tepkiler şöyle;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem