A Haber haddini aştı! Trabzonsporluları Fetöcü ilan etti

A Haber Trabzonspor 2010-11 şampiyonudur diyen ve şike yapılmıştır görüşünde olanları FETÖCÜ olarak lanse etti.

A Haber haddini aştı! Trabzonsporluları Fetöcü ilan etti

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un şampiyon olduğu 2010-11'de çalınan kupasıyla ilgili yıllardır Fenerbahçe'yi temize çekmek adına yapılan "şike operasyonu Fetö kumpasıdır" algısına bu kez A Haber de eklendi. Hükümete yakınlığı ile bilinen A Haber, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Trabzonlu Ekrem İmamoğlu'nu eleştirebilmek adına bu kez Trabzonspor'un haklı davasını kullandı.

A Haber,  milyonlarca Trabzonspor taraftarının savunduğu gibi 2010-11 şampiyonluğunu savunan İmamoğlu için "İmamoğlu'ndan FETÖ'nün şike kumpasına destek" şeklinde haber hazırladı. Haber sosyal medyada kısa sürede tüm Trabzonsporlular'ın büyük tepkisini çekti. Böyle bir davanın siyasi algı olarak kullanılması ve gerçeklerin yok sayılması "pes artık" dedirtti.

ALBAYRAK DA MI KUMPASA DESTEK VERDİ?

ONA NE DİYECEKSİNİZ?

A Haber'in baştan aşağıya kurmaca ve yanlı olan haberine tepki çığ gibi büyürken bordo mavili taraftarlar arşivlerden çıkan bir görüntüyle cevabı verdi. Her dönem Trabznspor'u savunan ve şike davasında da tarafını açıkça belli eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın A Haber'de yaptığı sohbetteki " Adaletin olmadığı yerde hiç birşey bekleyemezsiniz... Kupanın fiziki anlamda verilmesinin bir anlamı kalmadı. Dünyanın ne kadar kurumu varsa bu iş ortaya çıktı. Trabzonspor'un kupayı hakettiği ortaya çıktı. Bu tescillenmiştir. Türkiye'deki bazı kurumların bunu takdir etmesine gerek kalmamıştır. Trabzonsporlular mutlu olsun." açıklamalarını "Bakan Albayrak da Trabzonspor'un mücadelesine destek verdi, buna ne diyeceksiniz" diyerek paylaştı.

Bakan Albayrak'ın o açıklaması

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
83 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem