9 aylık bebeğe tecavüz iddiası!

Edinilen bilgiye göre, Gölcük'ün bir beldesinde sol omuz ve kolunda izler bulunan 9 aylık A.T, annesi ve teyzesi tarafından, böcek ısırmış olabileceği şüphesiyle Karamürsel Devlet Hastanesine götürüldü.Hastanenin acil servisinde bebeği muayene eden pratis

9 aylık bebeğe tecavüz iddiası!

Edinilen bilgiye göre, Gölcük'ün bir beldesinde sol omuz ve kolunda izler bulunan 9 aylık A.T, annesi ve teyzesi tarafından, böcek ısırmış olabileceği şüphesiyle Karamürsel Devlet Hastanesine götürüldü.

Hastanenin acil servisinde bebeği muayene eden pratisyen hekim, izlerin böcek ısırığından farklı olmasından şüphelenerek nöbetçi çocuk doktoruna bilgi verdi.

Çocuk doktoru, muayenede A.T'nin vücudundaki izlerin yanı sıra genital bölgesindeki tahribat ihtimali üzerine tecavüze uğramış olabileceği şüphesiyle güvenlik güçlerine bilgi verdi ve bebeğin bir kadın doğum uzmanınca muayene edilmesini istedi.

A.T'nin, kadın doğum uzmanınca muayene edilmek üzere başka bir ilçedeki hastaneye sevk edildiği, anne ve babanın, güvenlik güçlerince gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler