8 Türk'ü öldüren sanık için skandal karar!

Almanya'da 8'i Türk 10 kişiyi öldüren Nasyonal Sosyalist Yeraltı örgütünden sağ kalan tek sanığın tahliyesine karar verildi.

8 Türk'ü öldüren sanık için skandal karar!

Almanya'da sona eren Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) davasının ardından Münih Eyalet Yüksek Mahkemesinin, sanıklardan Ralf Wohlleben'in tahliyesine karar verdiği bildirildi.

8'İ TÜRK 10 KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞLERDİ

Almanya'da 8'i Türk 10 kişiyi öldürmek, bombalı saldırılar yapmak ve banka soygunları gerçekleştirmek suçlamalarıyla görülen NSU terör örgütü davasında kararlar açıklanarak baş sanık Beate Zschaepe ömür boyu hapse çarptırılmıştı.

10 YIL HAPİS CEZASI VERİLMİŞTİ

Örgüte yardım ve yataklık yapan 4 sanık da 2,5 ile 10 yıl arasında hapis cezası almıştı. NSU davasının görüldüğü 6. Ceza Dairesinden yapılan yazılı açıklamada, savunma avukatının Münih Eyalet Yüksek Mahkemesine müracaatı ve savcılığın da onayıyla Ralf Wohlleben'in tutukluluk halinin kaldırılması kararı alındığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem