8 Kişinin Katili Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Memduh Akoğlu'nun yönettiği operasyonlar sonucu yakalanan 8 kişinin katil zanlısı Ömer Taşçı, Şuhut İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülerek gözaltına alındı. Ömer Taşçı'nın nerede ve ne şekilde yakalandığı

8 Kişinin Katili Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Memduh Akoğlu'nun yönettiği operasyonlar sonucu yakalanan 8 kişinin katil zanlısı Ömer Taşçı, Şuhut İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülerek gözaltına alındı. Ömer Taşçı'nın nerede ve ne şekilde yakalandığı konusunda bir açıklama yapılmadı.

Zanlı, Jandarma'daki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilecek.

OLAY

Ömer Taşcı, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Karacaören beldesi Karadere mevkisi ile Sızak bölgesi arasında, aralarında arazi paylaşımı nedeniyle husumet bulunan kardeşi Ahmet Taşcı (45), yengesi Hesna Taşcı (40), yeğenleri Handan Taşcı (19) ve Mahmut Taşcı'yı (8) av tüfeğiyle vurarak öldürmüştü. Ömer Taşçı, daha sonra, bahçeden dönen dünürleri Kemal Ertan (45) ile Ertan'ın eşi Hatice Ertan (42), annesi Ayşe Ertan (65) ve kızı Ayşegül Ertan'ı (15) da öldürerek kaçmıştı.

Taşçı ve Ertan ailelerinden Süleyman Taşçı (12) bahçeden uzakta olduğu, Ertan ailesinden Uğur Ertan (19) da İzmir'de çalıştığı için katliamdan kurtulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem