6’lı Masa’nın adayı bugün belli oluyor!

Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 6’lı Masa’nın toplantısı ile bugün aday belli oluyor.

6’lı Masa’nın adayı bugün belli oluyor!

Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem sonrası toplantılarını erteleyen 6’lı Masa bugün Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde bir araya geliyor. “Cumhurbaşkanı adaylığı” gündemiyle toplanacak olan altı liderin bir isim üzerinde mutabık kalması bekleniyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu adayın toplantıda belirleneceğini ancak duyurunun ise daha sonra yapılacağını ifade etti. 

KILIÇDAROĞLU: ADAY DUYURUSU BAŞKA ZAMAN
CHP lideri Kılıçdaroğlu ise adayın belirleneceği kritik toplantı öncesinde bir grup gazeteci ile bir araya geldi. Adayın isminin toplantının ardından açıklanmayacağı ifade ederek "Nasıl ki Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem metnini liderler olarak belirledik ama açıklaması için bir tarih verdik. Anayasa metni ile ilgili olarak da benzer bir yol izledik. Burada da benzer bir durum olur. Adayı belirleriz ve açıklamak için de ileri bir tarih belirleriz..." dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da, Millet İttifakı'nın bugün düzenleyeceği toplantıda cumhurbaşkanı adayının belirleneceğini söylemişti.

MANSUR YAVAŞ: ADAY GÖSTERİRLERSE BU BENİM İÇİN GÖREVDİR
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, önceki gün katıldığı bir televizyon programında, Altılı Masa’nın kendisini aday gösterilmesi halinde tutumunun ne olacağı sorusu üzerine, "Altılı Masa beni aday gösterirse bu benim için görevdir" cevabını vermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem