65 Yaşında Bilgisayar Öğrendiler

Alaplı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı 200 saatlik yaz dönemi bilgisayar operatörlüğü kursuna katılan 65 yaşındaki Ayşe ve Sabri Söğütoğlu çifti kursu başarıyla tamamlayarak sertifika aldılar.Gençler ve kurs öğretmenleri Mustafa Kanca ile tam bir

65 Yaşında Bilgisayar Öğrendiler

Alaplı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı 200 saatlik yaz dönemi bilgisayar operatörlüğü kursuna katılan 65 yaşındaki Ayşe ve Sabri Söğütoğlu çifti kursu başarıyla tamamlayarak sertifika aldılar.

Gençler ve kurs öğretmenleri Mustafa Kanca ile tam bir dayanışma ve kaynaşma örneği sergileyen Söğütoğlu çifti öğrenmenin yaşı olmadığını herkese göstererek her yaşta bilgisayar kullanılabileceğini kanıtladı. Çağın gerisinde kalmamak ve teknolojiye ayak uydurmak amacıyla bu kursa katıldıklarını belirten Sabri Söğütoğlu, bilgisayar konusunda uzmanlaştıklarını ilk iş olarak evlerine bilgisayar alacaklarını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem