5 evladımızın isimleri

İşte isimleri belirlenen iki şehidimiz: Diyarbakır'lı Jandarma Komando Er Ümit Çiftçi, Uzman Onbaşı Ferhat Erdin ve İzmirli Ferdi Sefa Kılıç, Bitlisli Piyade Onbaşı Orhan Marhan ve Muşlu Hasan İrkoş

5 evladımızın isimleri

Hakkari’nin Çukurca bölgesinde çıkan çatışmada 5 askerimiz şehit oldu.

Hakkari’nin Çukurca bölgesinde Kavaklı kırsalında çıkan çatışmada 4 askerimiz şehit oldu. Çatışmaya takviye amaçlı giden helikopterin sert bir yere inmesi sonucunda bir askerimiz daha şehit oldu.

Bu arada çatışma bölgesine birlik sevki sırasında inişe geçerken kırıma uğrayan helikopterde şehit olan askerin Bitlis’in Tatvan İlçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Onbaşı Orhan Marhan olduğu bildirildi.

Çatışma esnasında aralarında 15 de asker yaralandı.
Çatışma esnasında aralarında Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Lokman Ekinci’nin de aralarında bulunduğu 15 de yaralı bulunuyor.

Şehitlerimizin isimleri belli oldu.

İşte isimleri belirlenen şehitlerimiz: Diyarbakır’lı Jandarma Komando Er Ümit Çiftçi, Uzman Onbaşı Ferhat Erdin ve İzmirli Ferdi Sefa Kılıç, Bitlisli Piyade Onbaşı Orhan Marhan ve Muşlu Hasan İrkoş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem