40 yaralının ismi belirlendi

Çorum'un Osmancık ilçesi yakınlarında meydana gelen otobüs kazasında yaralanan 40 kişinin isimleri belirlendi.Bu sabah saat 04.00 sıralarında Osmancık ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada Iğdır'dan İstanbul'a gitmekte olan Tamer Çalışkan yönetimindeki

40 yaralının ismi belirlendi

Çorum'un Osmancık ilçesi yakınlarında meydana gelen otobüs kazasında yaralanan 40 kişinin isimleri belirlendi.

Bu sabah saat 04.00 sıralarında Osmancık ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada Iğdır'dan İstanbul'a gitmekte olan Tamer Çalışkan yönetimindeki 34 PSY 65 plakalı yolcu otobüsü, Ardıç köyü yakınlarına geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanmış, ilk belirlemelere göre 58 yaşındaki Elmas Karaçöl'ün hayatını kaybettiği kazada aralarında Afganistan uyruklu yolcuların da bulunduğu 40 kişi de yaralanmıştı. Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların isimlerinin Aval Gull, Seyran İvgen, Hüseyin Bugatti, Savaş Akkan, Fehim Muhammed, Olan S., Mehdi Haşim, Rüya Saburi, Ali Ekber Sarak, Ali Muhmad Akbarı, Hamdullah Demirden, Gencer Turan, Mehmet Turan, Yaşar Allaç, Hakan Erdal, Ahmet S., Javed Nur, Bayram Sarak, Hamdullah Demirden, Mesut Mesut, Nevin Sarak, Ömer Mut, Yasin Demir, Ali Ekber Sarak, Muhammed Ali Mansur, Şahin Serdar, Ekrem Ahmedi, Mustafa İvgen, Şuayip Zahur, Bilal Muhammed, Tamer Çalışkan, Gülah Mahsuri, Masumullah Dadullah, Ömer Faruk, Seraha Amir, Ahmet S., Rüya S., Şeraha Amir ve Yasin D. ismi belirlenemeyen bir kişi olduğu belirlendi.

Osmancık Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından hayatı tehlikeleri bulunan Ömer Faruk, Şahin Serdar, Nevin Sarak, Şeraha Amir, Ahmet S., Rüya S., Bayram Sarak, Yasin Demir ile henüz ismi belirlenemeyen bir kişi olmak üzere toplam 9 kişi daha sonra ileri tetkik ve tedavi için Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem