3'üncü dalga operasyonu başladı!

Çok sayıda polis gözaltına alındı. Gözaltına alınan polisler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçiriliyor. Gözaltına alınan polisler arasında Eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı ve İstanbul eski Emniyet Müd

3'üncü dalga operasyonu başladı!

Çok sayıda polis gözaltına alındı. Gözaltına alınan polisler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçiriliyor. Gözaltına alınan polisler arasında Eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı ve İstanbul eski Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı da yer alıyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Şüphelilerden bazılarının üzerlerine Türkçe ve İngilizce "Sıfır" yazan siyah tişörtler giydiği görüldü. Bu tişörtlerden giyen şüphelilerden birinin, "Biz zaten sıfırız, buradayız. Ama haram para sıfırlanmaz" diye bağırdı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

84d02c92012192e765b59c9543677d1c.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem