3 katlı bina çöktü: 1 ölü

Daha önce binadan ses geldiğini duyan ev sahipleri binayı boşalttı. Binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan İtalyan asıllı yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.İstanbul'un Fatih ilçesinde 3 katlı ahşap bir bina çöktü, sivil savunma ekipleri enkaz altında

3 katlı bina çöktü: 1 ölü

Daha önce binadan ses geldiğini duyan ev sahipleri binayı boşalttı. Binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan İtalyan asıllı yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.

İstanbul'un Fatih ilçesinde 3 katlı ahşap bir bina çöktü, sivil savunma ekipleri enkaz altında kalan bir kişinin cesedine ulaştı.

Fener Vodina Caddesi'ndeki ahşap binadan ses geldiğini duyan ev sahipleri binayı boşalttı. Bina, daha sonra büyük bir gürültüyle çöktü.

İstanbul'un Fatih ilçesinde çöken 3 katlı ahşap binanın enkazından 1 kişinin cesedi çıkarıldı.

Fener Vodina Caddesi'ndeki ahşap binanın çökmesinin ardından başlatılan arama-kurtarma çalışmalarında, binanın üst katında oturduğu belirtilen İtalyan asıllı bir kişinin cesedine ulaşıldı.

Söz konusu kişinin, kimliğinin belirlenmesine çalışılıyor.

Binanın 2. katında oturan Hatice Memi, binadan bir süredir sesler duyduklarını belirterek, “Ev sahibini uyardık. Daha önce belediyeden ölçüm yapmaya geldiler ve sağlam raporu verdiler” dedi.

Göçük olayı olmadan birkaç dakika önce 5 çocuğu uyandırarak binayı boşalttıklarını anlatan Memi, “Eşimi işe gitmesi için uyandırmamış olsaydım, hepimiz binanın altında kalacaktık” diye konuştu.

Çalışmalara, İstanbul itfaiyesinden 40, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 20 ve İstanbul İl Sivil Savunma Müdürlüğü'nden 10 kişilik ekip ile eğitimli köpekler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler