3 evladımızın ismi açıklandı

İşte isimleri belirlenen üç şehidimiz: Jandarma Komando Er Ümit Çiftçi, Uzman Onbaşı Ferhat Erdin ve İzmirli Ferdi Sefa Kılıç.

3 evladımızın ismi açıklandı

Beş kardeş arasında tek erkek olan şehit Komando Er Ferdi Sefa Kılıç'ın (20), İzmir'in Eskiizmir semtindeki ailesinin evine de ateş düştü.

Aslen Erzurumlu olan, belediyeden emekli baba Yaşar, anne Gülender, kız kardeşler Vicdan, Yeliz, Çilem ve Diler gözyaşlarına boğuldular. Tek erkek evladı olduğu için ona gözü gibi baktığını belirten baba Kılıç, "Vatan sağ olsun diyorum, ama vatan garibanların vatanı. Bizim ocağımıza ateş düştü. Başbakan ise hamdolsun diyor. Oğlunu Amerika'ya gönderiyor. Kendi menfaatleri için Irak'a gidip, görüşüyor. O da oğlunu askere gönderseydi. Kendi oğlu şehit olsa, bir günde durdururdu bu terörü. Olan garibanın oğluna oluyor" dedi.
Evin tek erkek çocuğu olduğu için askerden önce çalıştırılmayan Kılıç'a, isteği üzerine ailesi tarafından geçen hafta hesabına harçlık olarak 150 YTL yatırıldığı, iki gün önce görüştüğü ailesine operasyonda olmaları nedeniyle parayı alamadığını söylediği ve helalleştiği vurgulandı. Kılıç'ın Umut Çiftçiyle aynı timde olduğu, yan yana şehit düştükleri kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem