3 Bakan Yardımcısı ve 5 Genel Müdür Ataması Gerçekleştrldi

3 Bakan yardımcısı ve 5 Genel müdür ataması Resmi Gazete'de yayınlandı.

3 Bakan Yardımcısı ve 5 Genel Müdür Ataması Gerçekleştrldi

3 Bakan Yardımcısı ve 5 Genel Müdür Ataması Gerçekleştrldi

7 Ağustos 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre 3 Bakanlığa yardımcı ataması yapılırken 5 genel müdürün ataması gerçekleştirildi.  Atama kararlarına göre 3 Bakanlığa yardımcı ataması yapılırken 5 genel müdürün ataması gerçekleştirildi.

İşte 7 Ağustos 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları.

YAPILAN ATAMALAR

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Uğur BÜYÜKHATİPOĞLU, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar ÖZTÜRK'ün Başka Bir Göreve Atanmak Üzere Görevlerinden Alınması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/65)

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Açık Bulunan Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğüne, Mehmet BOZDEMİR'in Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/66)

3- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Açık Bulunan Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğüne, Ramazan YILDIRIM'ın Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/67)

4- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Açık Bulunan Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğüne, Muhammet Bilal MACİT'in Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/68)

5- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Açık Bulunan Sanayi ve Verimlilik Genel Müdürlüğüne, Dr. Halil İbrahim ÇETİN'in Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/69)

6- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Açık Bulunan Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğüne, Barış YENİÇERİ'nin Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/70)

7- Diyanet İşleri Başkanlığında Açık Bulunan Başkan Yardımcılığına, Dr. Selim ARGUN'un Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/71)

8- Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Sedat ÖNAL'ın Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/73)

9- Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Yavuz Selim KIRAN'ın Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/74) 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler