3 aylık askerdi, şehit oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı İlboğa Kışlası İkmal Destek Komutanlığında nöbet değişimi için askerleri görev yerlerine götüren askeri araca teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı s

3  aylık askerdi, şehit oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı İlboğa Kışlası İkmal Destek Komutanlığında nöbet değişimi için askerleri görev yerlerine götüren askeri araca teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonucu şehit olan Erhan Terletme'nin Beykoz'daki baba ocağında büyük üzüntü yaşanıyor.

Şehit Er Erhan Terletme’nin evine acı haber sabah erken saatlerde geldi. Erhan Terletmez’in şehit düştüğü haberi üzerine annesi Fatma Terletme ve babası Necati Terletme sinir krizi geçirdi. İstanbul Garnizon Komutanlığı’ndan gelen görevli sağlık ekibinin müdahale ettiği anne Fatma Terletme’ye evinde sakinleştirici tedavi uygulandı. Tek çocuğunun ölüm haberi üzerine şok geçiren Necati Terletme’nin ağzından ise tek kelime çıkmadı.

Üç aylık asker olan Erhan Terletme’nin amcası Şakir Terletme, “Yeğenim ile dün akşam telefonla görüşmüştük. Huzurunun yerinde olduğunu söylemişti. Halini hatırını sordum, 'iyiyim' dedi. Sonra telefonu kapattık. Bu saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin Allah belasını versin, hepsini lanetliyorum” diye konuştu.

Şehit Er Erhan Terletme’nin cenazesinin yarın öğle namazının ardından Paşabahçe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Paşabahçe Mezarlığı’na defnedileceği belirtildi.

ÖNCEKİ HABERİMİZ:

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem