25 kişi gözaltında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Turan Çolakkadı, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında aralarında polis ve muvazzaf subayların da bulunduğu 25 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Çolakkadı, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde basın mensuplarının sor

25 kişi gözaltında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Turan Çolakkadı, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında aralarında polis ve muvazzaf subayların da bulunduğu 25 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Çolakkadı, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde basın mensuplarının soruları üzerine, soruşturmayı yürüten 4 savcının müşterek talebiyle mahkemeden alınan izin doğrultusunda çeşitli illerde operasyon yapıldığını söyledi.

GÖZALTINA ALINANLAR İSTANBUL'DA

Operasyonunun eş zamanlı olarak yapıldığını ifade eden Çolakkadı, ''Soruşturma kapsamında, dün akşam itibarıyla aralarında polis ve muvazzaf subayların da bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı'' dedi.

Çolakkadı, gözaltına alınanların İstanbul'da olduğunu belirterek, ''Gözaltına alınanlar yarından itibaren adliyeye getirilecek'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem