24 kişi TSK'dan ihraç edildi

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklama:Yüksek Askeri Şûra Olağan Toplantısı, 02 Aralık 2008 tarihinde, Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN başkanlığında, Genelkurmay Başkanlığı Karargâhında yapılmıştır.Toplantıda;a. Bölgesel Durum Değer

24 kişi TSK'dan ihraç edildi

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklama:

Yüksek Askeri Şûra Olağan Toplantısı, 02 Aralık 2008 tarihinde, Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN başkanlığında, Genelkurmay Başkanlığı Karargâhında yapılmıştır.

Toplantıda;

a. Bölgesel Durum Değerlendirmesi yapılmış,

b. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Harbe Hazırlık Durumu incelenmiş bu kapsamda ortaya çıkan ihtiyaçlar ile bu ihtiyaçları karşılamak için alınması gereken tedbirler tespit edilmiş,

 c. İç Güvenlik Durum Değerlendirmesi çerçevesinde ise, tehdit ve riskler ile alınabilecek tedbirler görüşülmüştür.

Ayrıca, Türk Silahlı Kuvvetlerinin temel yapısını ve disiplinini bozacak şekilde; uyuşturucu alışkanlığı ve ahlak dışı ilişkileri bulunan 19 personel ile irticai tutum ve davranışları tespit edilen 5 olmak üzere toplam 24 personelin Türk Silahlı Kuvvetlerinden ayrılmasına oy çokluğuyla karar verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem