22 Temmuzda yeni gelişme!
22 Temmuz operasyonu kapsamında mahkemece serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazı üzerine haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 polisten ikisi daha teslim oldu.Haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 polis içinde bulunan eski İstanbul Terörle Mücad
Yayınlanma:
22 Temmuz operasyonu kapsamında mahkemece serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazı üzerine haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 polisten ikisi daha teslim oldu.
Haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 polis içinde bulunan eski İstanbul Terörle Mücadele Şubesi Müdür Yardımcısı Osman Özgür Açıkgöz ve polis memuru Hasan Yüksek, bugün sabah saatlerinde avukatları ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek teslim oldu.
DAHA ÖNCE DE 9 KİŞİ TESLİM OLMUŞTU
Haklarında yakalama kararı çıkarılan polislerden 9'u geçtiğimiz günlerde teslim olmuş, aralarında Gafur Ataç'ın da bulunduğu 8'i serbest bırakılırken, Kürşat Durmuş tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Gündem