21 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı kararı

40'ı muvazzaf 50 asker hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

21 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı kararı

Konya merkezli 21 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda aralarında pilotların da olduğu 40'ı muvazzaf 50 asker hakkında yakalama kararı çıkarılırken,Ankara'da da 92 kişi hakkında yakalama kararı verildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki yapılanmasına yönelik soruşturma başlatıldı. Örgüt mensubu ve örgüt militanlarına mahrem imamlık yaptığı ileri sürülen aralarında pilotlarında bulunda 22'si Hava Kuvvetleri olmak üzeri 40'ı muvazzaf 50 asker hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şüphelilerin yakalanması için bugün 21 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şüphelilerin yakalanması için operasyon sürüyor.

ANKARA'DA 92 GÖZALTI KARARI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Jandarma ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na yönelik FETÖ soruşturması kapsamında 92 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem