2019 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala herkes hangi günlerde olacağını ve kaç gün tatil yapılacağını merak ediyor. 2019 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? İşte detaylar…

2019 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

2019 yılı Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. İzin kullanmayı bekleyen herkes bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. 2019 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Çalışanların biraz olsun dinlenmek için dört gözle beklediği 2019 yılın Kurban Bayramı Tatili turizmcilerinde iştahını kabartıyor. Herkes Kurban Bayramının hangi gün kutlanacağını ve kaç gün tatil yapılacağını merak ediyor. 

2019 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

2019 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Tatil için iple çekilen Kurban Bayramı’nın arifesi 10 Ağustos Cumartesi günü. Kurban Bayramının 1. günü 11 Ağustos Pazar günü olurken 2. gün 12 Ağustos Pazartesi, 3. gün 13 Ağustos Salı ve 4. günü 14 Ağustos Çarşamba günü kutlanacak. 

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Bayram tatilinin uzatılması özellikle çalışanlar ve turizmciler tarafından beklenirken konu meclis gündemine gelecek ve görüşülerek karara bağlanacak. Bayramın 4. Günü olan 14 Ağustos Çarşamba günü sonrasında 15 Ağustos Perşembe ve 16 Ağustos Cuma günlerinin de tatil ilan edilmesi ile yine 9 günlük uzun bir tatil ortaya çıkmış olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem