2 PKK yandaşı tutuklandı

Aralarında Suruç İlçe Başkanı Ahmet Yenilmez'in de bulunduğu 14 kişinin, örgüt propagandası yapmaktan tutuklanmasını protesto için 6 Kasım'da düzenlenen yürüyüşe katılıp, burada PKK ve Öcalan lehine slogan atan Salih Karakaş ile İzzet Binici, polis kamera

2 PKK yandaşı tutuklandı
Aralarında Suruç İlçe Başkanı Ahmet Yenilmez'in de bulunduğu 14 kişinin, örgüt propagandası yapmaktan tutuklanmasını protesto için 6 Kasım'da düzenlenen yürüyüşe katılıp, burada PKK ve Öcalan lehine slogan atan Salih Karakaş ile İzzet Binici, polis kamerası kayıtlarından yapılan tespit sonrası bu sabah gözaltına alındı.

Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tarafından 'Terör örgütü propagandası yapmak, suç ve suçluyu övmek' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem