2 Kız Kardeş Avrupa 3.sü

Onlar, yokluk içinde başarılara imza atıyor. Antalya'nın merkeze bağlı Gaziler Köyü'nde yaşayan Serik Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 2 kız kardeş, başarıdan başarıya koşuyor. Çaybaşı Gençlikspor'un sporcuları olan Hafize-Ebru Şahin (16) kardeşler, 2.5 yıl

2 Kız Kardeş Avrupa 3.sü

Onlar, yokluk içinde başarılara imza atıyor. Antalya'nın merkeze bağlı Gaziler Köyü'nde yaşayan Serik Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 2 kız kardeş, başarıdan başarıya koşuyor. Çaybaşı Gençlikspor'un sporcuları olan Hafize-Ebru Şahin (16) kardeşler, 2.5 yıldır ilgilendikleri judoda almadık madalya bırakmıyor.

Son olarak Temmuz ayında düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü olan ümit milli sporcu kız kardeşler, başarıya oldukça güç bir yoldan ulaşıyor. Ellerine aldıkları süpürgelerle önce salonu süpüren kardeşler, daha sonra antrenör Ahmet Güneş nezaretinde antrenman yapıyor.

Süper kardeşler, "Biz buraya spor yapmaya geliyoruz. Tabii ki temizlik de yapacağız, ancak bizden başka bu salonun temizliğini yapan kimse yok. Evimizden getirdiğimiz malzemelerle tuvaletleri temizliyoruz. Sporcu muyuz, temizlikçi miyiz?" diye dert yanıyor.

'ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK'

Şahin kardeşlerin antrenörü Ahmet Güneş ise yokluk içinde yaşayan sporcularına sponsor bulamadığı için isyan ediyor. Güneş "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden Büyükşehir Belediyesi'ne çalmadık kapı bırakmadık. Ama bir çözüm bulamadık. Kızlar, yarasa pislikleri ile dolu minderde çalışıyor. Bu kadar sıkıntılı bir ortamda sporcu yetiştiriyoruz" diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem