1.Hava Kuvvet Komutanı ifade verdi

Avukatı Ali Fahir Kayacan ile Ankara Adalet Sarayı'na gelen Pulatsü'nün ifadesi, terör ve organize suçlara ilişkin soruşturmalara bakmakla görevli Başsavcıvekilliğinde, talimat savcısınca alındı.Savcılık ifadesi yaklaşık 2 saat süren Pulatsü, daha sonra a

1.Hava Kuvvet Komutanı ifade verdi

Avukatı Ali Fahir Kayacan ile Ankara Adalet Sarayı'na gelen Pulatsü'nün ifadesi, terör ve organize suçlara ilişkin soruşturmalara bakmakla görevli Başsavcıvekilliğinde, talimat savcısınca alındı.

Savcılık ifadesi yaklaşık 2 saat süren Pulatsü, daha sonra adliyeden ayrıldı. “Balyoz Planı” iddiaları soruşturması çerçevesinde, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda, Ankara'da bugüne kadar 2 albay ve 2 yarbay olmak üzere 4 muvazzaf subayın ifadesine başvuruldu.

Soruşturma kapsamında, önümüzdeki günlerde, bazı muvazzaf ve emekli generaller ile subayların, talimatla ifadelerinin alınacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem