182 neden aranmıyor, neden düşmüyor? 182'den nasıl randevu alınır?

Vatandaşlar hastanelerden randevu almak adına 182 numaralı hattı arıyor. 182 ile ilgili olarak "neden aranmıyor, neden düşmüyor, neyin numarası" gibi sorulara yanıt aranıyor.

182 neden aranmıyor, neden düşmüyor? 182'den nasıl randevu alınır?

Vatandaşlar, randevu almak için sık sık 182 numaralı hattı arıyor. Ancak, sağlık kuruluşlarının oluşturduğu ALO 182 numaralı hatta son dönemde ulaşılamamaktadır. Bu durum, vatandaşların araştırma yapmasına sebep olmuştur.

Özellikle internet kullanımında sınırlı olan kişiler, MHRS randevu sistemi yerine ALO 182 numarasını tercih ediyor. Peki, 182'ye neden ulaşılamıyor?

182 Numarası Neden Aranmıyor?

ALO 182 hattına ulaşılamayan kişiler genellikle yoğunluk nedeniyle iletişim kuramamaktadır. Ancak, MHRS üzerinden internet aracılığıyla da hastane randevusu alınabilmektedir. Hatta ulaşılamamasıyla ilgili herhangi bir arıza kaydı bulunmamaktadır.

ALO 182, vatandaşların kolayca hastane randevusu alabilmeleri için kurulmuş bir hattır. Ancak, 22 Ocak tarihinden beri hatta ulaşmakta zorluklar yaşanmaktadır. Yetkililer, hatta ulaşılamadığı için herhangi bir arıza kaydı bulunmadığını açıklamışlardır. Birkaç deneme sonrasında hatta ulaşım sağlanabilmektedir. ALO 182'ye ulaşılamamasının nedeni genellikle yoğunluktan kaynaklanmaktadır. Aşı randevusu almak isteyenler, e-devlet uygulaması üzerinden TC Kimlik Numaraları ve şifreleriyle randevu alabilirler. Ayrıca MHRS sistemi üzerinden de randevu almak mümkündür.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler