16 araç trafikte birbirine girdi

İstanbul Bağcılar'da meydana gelen ve 16 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapandı.Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapandı. Kaza, dün saat 22.00 sıralarında, TEM Otoyolu Atsaray bağlan

16 araç trafikte birbirine girdi

İstanbul Bağcılar'da meydana gelen ve 16 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapandı.

Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapandı. Kaza, dün saat 22.00 sıralarında, TEM Otoyolu Atsaray bağlantı yolu Yüzyıl Köprüsü altında meydana geldi. Bir aracın kontrolden çıkarak başka bir araca çarpmasıyla maddi hasarlı bir kaza meydana geldi. Bu araçlardan yola dökülen akaryakıt ve motor yağı nedeniyle yol kayganlaştı. Arkadan gelen sürücüler araçlarını durduramayarak kazanın ortasına daldı. Yaklaşık 16 araç birbirine girdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri aralarında Posta gazetesi editörlerinden Eylem Keskin’in de bulunduğu 8 yaralıyı hastaneye kaldırdı. Yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kalan yol, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem