15 yaşındaki kızı bıçakladı!

Kocaeli’nde iddialara göre 4 senedir 15 yaşındaki M.Ö.’ye karşı duygusal anlamda ilgi duyduğu öğrenilen C.A. (17), lise öğrencisi genç kızı sürekli rahatsız ediyordu.Sabah okula gitmek için saat 07:30 sularında yola çıkan M.Ö., okula giderken, C.A. ile ka

15 yaşındaki kızı bıçakladı!

Kocaeli’nde iddialara göre 4 senedir 15 yaşındaki M.Ö.’ye karşı duygusal anlamda ilgi duyduğu öğrenilen C.A. (17), lise öğrencisi genç kızı sürekli rahatsız ediyordu.

Sabah okula gitmek için saat 07:30 sularında yola çıkan M.Ö., okula giderken, C.A. ile karşılaştı. C.A., ile M.Ö., arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrasında sinirlenen C.A., yanında getirdiği bıçağı çekerek, “Ya benimsin ya kara toprağınsın” diyerek 9 yerinden bıçakladı. Genç kız sırtından, göğsünden ve kasığından aldığı darbelerle kanlar içerisinde kaldı. Çılgın aşık C.A., ise olay yerinden hemen uzaklaştı. Genç kızın kanlar içinde yere yığıldığını gören vatandaşlar hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, lise öğrencisi M.Ö.’yü hemen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Hayati tehlikesi devam eden genç kızı bıçaklayan C.A. ise olaydan iki saat sonra polis ekipleri tarafından İstiklal Caddesi Postane Sokak üzerinde yakalandı.Yapılan araştırmada C.A.’nın, 09. 07. 2010 tarihinde M.Ö.’yü tehdit ettiği iddiası ile dava açtığı ve davanın halen devam ettiği öğrenildi. Yakalanan C.A. Asayiş Şube Müdürlüğünde alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem