14 yaşındaki çocuk 3 kişiyi bıçakladı

Adıyaman’da 14 yaşındaki çocuk, kavga ettiği üç kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra polis merkezine gidip teslim oldu. Edinilen bilgiye göre, Turgut Reis Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde 14 yaşındaki İ.Y ile Mehmet E., Abdulkadir Ü., ve Onur B., arasında

14 yaşındaki çocuk 3 kişiyi bıçakladı
Adıyaman’da 14 yaşındaki çocuk, kavga ettiği üç kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra polis merkezine gidip teslim oldu.
 
Edinilen bilgiye göre, Turgut Reis Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde 14 yaşındaki İ.Y ile Mehmet E., Abdulkadir Ü., ve Onur B., arasında bilinmeyen nedenlerden dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüşürken, 14 yaşındaki İ.Y, yanında bulundurduğu bıçakla Mehmet E., Abdulkadir Ü., ve Onur B’yi sol kalçalarından bıçakladı. Bıçak darbeleriyle yaralanan 3 şahıs, ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, zanlı İ.Y ise, Eski Saray Polis Merkezine giderek teslim oldu. Hastanede tedavi altına alınan 3 şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler