14 ilde FETÖ operasyonu! 42 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde FETÖ’ye yönelik yapılan operasyonlarda 42 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

14 ilde FETÖ operasyonu! 42 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde FETÖ’ye yönelik “Kıskaç-6” operasyonları düzenlendiğini ve düzenlenen operasyonlarda 42 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

FETÖ’ye yönelik “Kıskaç-6” operasyonları Konya, Ardahan, Manisa, Kayseri, Bursa, Rize, Çanakkale, Şanlıurfa, Aksaray, Ankara, Afyonkarahisar, Kırşehir, Kırıkkale ve Eskişehir’de düzenlendi.

Örgüt içerisinde faaliyette bulundukları değerlendirilen, örgütün “Gaybubet Evlerinde" barınan, örgütün “Askeri Mahrem Yapılanması” ve “Emniyet Mahrem Yapılanması” içerisinde yer alan, haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan ve örgütün kriptolu haberleşme programı kullanıcısı olduğu tespit edilen 4️2️ şüpheli yakalandı.

Operasyonlar sonucunda sahte kimliklere, çok miktarda Türk Lirası'na ve dijital materyale el konuldu.

Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada “FETÖ'cülerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz.

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin.

Hain FETÖ’ye Göz Açtırmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem