114 Yaşında Doktor Gördü

Ordu'da yaşayan ve kayıtlara göre 90, yakınlarına göre 114 yaşında olan Ali Gündüz, hayatında ilk kez doktora gitti. Bahçesine giren inekleri kovalarken düşerek kalça kemiğini kıran Ali Dede, istemese de hastanenin yolunu tuttu.Birçok hastane, yaşı ilerle

114 Yaşında Doktor Gördü

Ordu'da yaşayan ve kayıtlara göre 90, yakınlarına göre 114 yaşında olan Ali Gündüz, hayatında ilk kez doktora gitti. Bahçesine giren inekleri kovalarken düşerek kalça kemiğini kıran Ali Dede, istemese de hastanenin yolunu tuttu.

Birçok hastane, yaşı ilerlemiş olduğu için ameliyata yanaşmadı. En sonunda Samsun'da özel bir hastaneye giden Gündüz'ü, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Hilmi Elmacıoğlu ameliyat etti.

Kalçasına protez takılan Ali Dede'nin durumunun son derece iyi olduğunu söyleyen Elmacıoğlu, "Hastamız şu anda kalkıp yürüyor" dedi. Hayatı boyunca ilaç dahi kullanmayan Gündüz'ün başına gelen bu talihsizlik, onun yaşama olan bağlılığını azaltmadı. 9 çocuğa ve sayısız toruna sahip olan Ali Gündüz, sağlığını her gün yoğurt, bal, sebze yiyerek ve süt içerek koruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem