100.maçta zafer geldi

Türkiye Basketbol 1.Ligi mücadelesinde Medical Park Trabzonspor 100.karşılaşmasında Galatasaray'ı konuk etti.Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Medical Park Trabzonspor Galatasaray'ı 72 - 70   mağlup ederek 100.karşılaşmasında taraftar

100.maçta zafer geldi

Türkiye Basketbol 1.Ligi mücadelesinde Medical Park Trabzonspor 100.karşılaşmasında Galatasaray'ı konuk etti.

Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Medical Park Trabzonspor Galatasaray'ı 72 - 70   mağlup ederek 100.karşılaşmasında taraftarlarını mutlu etti.

Türkiye Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park, Galatasaray Liv Hospital'ı 72-70 mağlup etti.

Karşılaşmaya iyi başlayan Galatasaray Liv Hospital, Trabzonspor Medical Park'ın top kayıplarını Erceg ve Arroyo'nun içerden ve dışardan attığı sayılarla iyi değerlendirip 6. dakikada 16-8 üstünlük sağladı. Bu dakikadan sonra Stipanovic'in pota altından basketleriyle etkili olan ev sahibi takım, farkı 3 sayıya kadar düşürdü ve ilk periyot sarı-kırmızılıların 22-19'luk üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci periyotta Lawal ve Bost ile sayılar bulan Trabzonspor Medical Park, 14. dakikada farkı 31-29'a getirmesine karşın Alper Saruhan'ın 3 sayılık atışını değerlendirememesiyle öne geçme şansı yakalayamadı. Micov, Pacios ve Young ile sayılar üreten Galatasaray Liv Hospital, 38-33 üstünlükle soyunma odasına gitti.

İkinci yarıya iyi başlayan Trabzonspor Medical Park, Marshall ve Stipanovic'in art arda iki basketiyle 23. dakikada durumu 39-38 yaparak maçta ilk kez öne geçti. Maçın en skorer oyuncusu Arroyo'nun hemen 3 sayılık basketle verdiği cevapla tekrar oyunda üstünlüğü ele geçiren Galatasaray Liv Hospital, Young'un da katkısıyla üçüncü çeyreği de 55-50 önde tamamlamayı başardı.

Maçın son periyoduna Hardy ile bulduğu sayılarla başlayan Trabzonspor Medical Park, Marshall'ın serbest atıştan attığı basketlerle 33. dakikada 55-55 beraberliği yakaladı.

Bu dakikadan itibaren büyük çekişme içerisinde geçen karşılaşmada sarı-kırmızılı takım, Stipanovic'i pota altında durduramayınca 37. dakikada Trabzonspor Medical Park, 64-59 üstünlük sağladı. Son 20 saniyeye 69-68 bordo-mavili takımın üstünlüğüyle girilirken Young pota altından öne geçme şansını kullanamadı.

Daha sonra taktik faullerin yaşandığı bölümde Hardy ile 2 serbest atışı değerlendiren Trabzonspor Medical Park, durumu 71-68 yaptı. Bitime 10 saniye kala Arroyo ile 3 sayılık atıştan yararlanamayan sarı-kırmızılılar, 8 saniye kala Erceg ile serbest atıştan bulduğu sayıyla skoru 71-69'a getirdi.

Galatasaray Medical Park, Sinan Güler ile serbest atışların birini değerlendirdi (71-70). Son 5 saniye kala Hardy de kendisine yapılan serbest atışların 1'ini sayıya çevirerek skoru 72-70 yaptı. 

Son 3 saniye kala Velickovic kendisine yapılan serbest atışların ikisini de sayıya çeviremedi ve ardından Erceg'in kendi potasının yakınından kullandığı atışta top diğer potadan dönünce karşılaşma Trabzonspor Medical Park'ın 72-70 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın en skorer oyuncusu 27 sayıyla Galatasaray Liv Hospital'da Arroyo oldu. Trabzonspor Medical Park'ta da Stipanovic 22 sayı kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem