10 yaşındaki çocuktan mektup!

Van Valisi Münir Karaloğu, Ankara'dan bir işçi çocuğunun gönderdiği mektubu okurken gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Mektuba 20 Türk lirası da koyan Bahadır'ın bu hareketi kriz merkezinde çalışanlara da ayrı bir umut, ayrı bir güç oldu.Van'da yaşanan depre

10 yaşındaki çocuktan mektup!

Van Valisi Münir Karaloğu, Ankara'dan bir işçi çocuğunun gönderdiği mektubu okurken gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Mektuba 20 Türk lirası da koyan Bahadır'ın bu hareketi kriz merkezinde çalışanlara da ayrı bir umut, ayrı bir güç oldu.

Van'da yaşanan depremlerin ardından Van Valiliği Afet Ve Acil Durum Merkezi tarafından yürütülen çalışmalar sırasında duygulu anlar da yaşanıyor. Türkiye'nin dört bir yanından gelen mektuplar kimi zaman kamu görevlilerini ağlatıyor, kimi zaman da depremzedeleri.

Ankaralı bir işçinin 10 yaşındaki oğlu Bahadır'ın gönderdiği mektuplarda bunlardan biri. Küçük Bahadır'ın mektubu da Van Valisi Münir Karaloğlu'nu duygulandırdı. Karaloğlu içerisinden 20 Türk lirası çıkan mektubu okumakta zorlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler