Gümüşhane'de Jandarma Teşkilatı'nın 187. kuruluş yılı kutlandı

Gümüşhane’de Jandarma Teşkilatı'nın 187. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda komandolar gösteri sundu. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bilal Sarıdoğan, teşkilatın 187 yıllık köklü geçmişine vurgu yaptı.
Gümüşhane'de Jandarma Teşkilatı'nın 187. kuruluş yılı kutlandı

Gümüşhane'de Jandarma Teşkilatı'nın 187. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığında program düzenlendi.

Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından teşkilatın tarihçesi katılımcılara aktarıldı.

KOMANDOLARDAN GÖSTERİ

Etkinlik kapsamında Kürtün Jandarma Asayiş Bölüğü’nde görev yapan komandolar çeşitli gösteriler gerçekleştirdi. Programı takip edenler tarafından ilgiyle izlenen gösteriler, katılımcılardan alkış aldı.

gumushanede-jandarma-teskilatinin-187

SARIDOĞAN'DAN ANLAMLI MESAJ

Programda konuşan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bilal Sarıdoğan, mensubu olmaktan gurur duyduğu Jandarma Teşkilatı'nın 187. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını söyledi.

Jandarma Teşkilatı'nın 187 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğunu ifade eden Sarıdoğan, "Teşkilatımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır. Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak milletimizin bize olan teveccühünün bilincinde hareket ederek, var olan bu sevgi ve güven bağını korumak ve daha da güçlendirmenin azim ve kararlılığındayız." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.