Giresun'daki cinayet davasında yeni gelişme! Mahkemeden karar çıktı
Giresun'un Tirebolu ilçesinde geçen yıl bir lokantada yaşanan ve Ümit Çapkın'ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin davanın görülmesine devam edildi.
Giresun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kapalı olarak gerçekleştirilen duruşmaya, tutuklu sanık E.T., tutuksuz sanık S.D., taraf avukatları ve yakınları katıldı.
Tanıklar dinlendi
Duruşmada tarafların savunmaları alınırken, olayla ilgili görgü tanıkları da dinlendi.
Mahkeme heyeti, dosyadaki mevcut delil durumu ve taraf beyanlarını değerlendirdikten sonra sanıkların mevcut hallerinin devamına karar verdi.
Dava, eksik hususların tamamlanması amacıyla ileri bir tarihe ertelendi.
Olayda bir kişi hayatını kaybetmişti
Olay, 31 Ağustos 2025 tarihinde Tirebolu ilçesine bağlı Doğancı köyündeki bir lokantada meydana gelmişti.
Yaşanan silahlı kavgada Samsunspor taraftarı Ümit Çapkın ile kardeşi Resul Çapkın yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Ümit Çapkın, Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.
Olayın ardından gözaltına alınan lokanta sahibi E.T., çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Kaynak:

