Giresun yolunda çalışma yapılıyor

Devam eden yol çalışmaları nedeniyle sürücüler araç kullanırken dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Giresun yolunda çalışma yapılıyor

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Giresun-Espiye yolunda 08.00-17.00 saatlerinde bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle 32. kilometredeki Keşap Tüneli'nin Espiye-Giresun yönündeki kuzey tüpünde, 44. kilometredeki Geçilmez Tüneli'nin Giresun-Espiye yönündeki güney tüpünde ve 54. kilometredeki Arıdurak Tüneli'nin Giresun-Espiye yönünde bulunan güney tüpünde ulaşım tek şeritten ve kontrollü sağlanıyor. 

TEM Otoyolu'nun Abant ile Kaynaşlı kavşaklarında (Bolu Tüneli Geçişi dahil) üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım, Abant Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilerek Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. 

Elmalı-Finike yolunun 17-18. kilometrelerinde bugün ve pazartesi 14.00-16.00 saatlerinde patlatmalı kazı çalışması yapılacağından yol trafiğe kapatılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel