Jokey Ediz Arslan denizde kayboldu

Ünlü jokey Ediz Arslan, Bursa'da serinlemek için denize girdi ancak bir daha yukarıya çıkamadı, arama çalışmaları başlatıldı.

Jokey Ediz Arslan denizde kayboldu
102 birinciliği bulunan Bursalı jokey Ediz Arslan, serinlemek için girdiği denizden çıkmayınca arama çalışmaları başlatıldı. 

Olay Mudanya ilçesi Ketendere mevkiinde meydana geldi. TJK tarafından organize edilen 102 yarışta birinciliği bulunan Bursa bölgesinin ünlü jokeyi Ediz Arslan (26), kendisi gibi jokey olan arkadaşları Sercan T., Selim İ.,ve Onur A. ile birlikte Ketendere sahilinde serinlemek için denize girdi.

Arkadaşlarının dalış yaptığı sırada gözden kaybolan Ediz Arslan bir daha yukarıya çıkmadı. Arslan'ı arayan arkadaşları bulamayınca bir süre sonra jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri arama kurtarma ekipleriyle birlikte bölgede arama başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem