Giresun-Tirebolu yolunda 7 tünelde kontrollü ulaşım: Uyarı geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü, Giresun güzergahında bulunan bazı tünellerde bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.
Giresun-Tirebolu yolunda 7 tünelde kontrollü ulaşım: Uyarı geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü, ülke genelinde devam eden yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ilişkin son durumu paylaştı. Açıklamada, çalışmaların sürdüğü güzergahlarda sürücülerin yavaş seyretmeleri ve trafik işaretlerine uymaları gerektiği vurgulandı.

GİRESUN GÜZERGAHINDA ULAŞIM KONTROLLÜ SÜRÜYOR

Bültene göre, Bulancak-Giresun-Tirebolu yolunun 32-72. kilometreleri arasında yer alan Keşap, Geçilmez, Uluburun, Arıdurak, Kiliseburnu, Tirebolu 42. Gönüllü Alayı-1 ve Tirebolu 42. Gönüllü Alayı-2 tünellerinde elektrik ve elektronik sistemlerin bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Söz konusu çalışmalar nedeniyle bölgede ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

OTOYOLLARDA DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

TEM Otoyolu’nun Gebze Kavşağı kollarında üstyapı yenileme ve onarım çalışmaları gerçekleştirilecek. Bu kapsamda otoyolun Ankara-İstanbul yönündeki Gebze Kavşağı çıkış kolu trafiğe kapatılacak. Saat 12.00’de başlayacak çalışmaların 24 saat esasına göre yürütüleceği belirtildi.

İzmir Çevre Yolu’nun Menemen istikametindeki Çiğli Viyadüğü’nde köprü derz yenileme çalışmaları nedeniyle sol ve orta şeritler trafiğe kapatılırken, ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Ankara Çevre Otoyolu’nun Eskişehir-Dodurga kavşakları arasındaki altgeçit yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü şekilde sürdürülüyor.

BAZI GÜZERGAHLARDA ŞERİT DARALTMASI UYGULANIYOR

TAG Otoyolu’nun Tarsus Batı bağlantı yolunda devam eden üstyapı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım Tarsus Batı Gişeleri istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Ünye-Fatsa yolunun 29-31. kilometrelerinde kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle Fatsa yönünde sol şerit trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım sağ şeritten sağlanıyor.

Gölbaşı-Kahramanmaraş il sınırı yolunun 20-25. kilometrelerinde ise üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak ilerliyor.

GECE SAATLERİNDE KONTROLLÜ ULAŞIM UYGULANIYOR

Antalya-Alanya yolunun 19-25. kilometrelerinde her iki yönde yürütülen üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 22.00 ile 06.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Sakarya-Bilecik il sınırı ile Bozüyük arasındaki devlet yolunda bulunan Ertuğrul Gazi Tüneli’nde bakım ve onarım çalışmaları sürerken, Sakarya istikametinde ulaşım sol şeritten devam ediyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun Bakacakkadı mevkisinde gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara istikameti ise trafiğe kapatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.