Giresun'un Dereli ilçesinde bulunan Kuzalan Tabiat Parkı'na ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi için yol iyileştirme çalışması yapılacak.
AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, yaptığı yazılı açıklamada, tabiat parkına ulaşımı sağlayan yolun belirli bir bölümünde düzenleme gerçekleştirileceğini bildirdi.
1,7 KİLOMETRELİK YOL BETONLANACAK
Yolun stabilize durumdaki 1,7 kilometrelik bölümünde beton çalışması yapılacağını belirten Elmas, projenin Giresun Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yürütüleceğini ifade etti.
İHALE 17 KASIM'DA YAPILACAK
Çalışmanın ihalesinin 17 Kasım'da gerçekleştirileceğini aktaran Elmas, yol yapım çalışmalarının hava şartlarına bağlı olarak ilerleyen dönemde başlayacağını kaydetti.
Elmas, yapılacak iyileştirmenin Kuzalan Tabiat Parkı'nın doğal güzelliklerinin daha fazla ziyaretçi tarafından keşfedilmesine katkı sağlayacağını vurguladı.