Yavuz Aydın’dan Hüseyin Örs’e saldırıya tepki! “Sarayın fedaileri”

İYİ Parti’nin önemli isimlerinden Trabzonlu Yavuz Aydın, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Yavuz Aydın’dan Hüseyin Örs’e saldırıya tepki! “Sarayın fedaileri”

Aydın şu ifadeleri kullandı;

“Aylin Hanım gerekli açıklamayı yaptı. Ben de geldim gördüm kendisini. Acile kaldırdılar. Bu gece müşahede altına alınacak. Burada kalacak. Çok doğru bir karar bu. Şu anda uyutuyorlar dinlensin diye. Kalbinde pil var hocamızın. Mecliste yaşanan olaydan sonra kalbin durma seviyesine geldiğini tespit ediyorlar. Müdahale edip normale çeviriyorlar. Şu anda kontrol altında tutuyorlar. Ben de hastanede gördüm kendisini. Konuştuk, sohbet ettik. Hocam dedim sen sakin ol. Biz buradayız. Kendisini de daha sonra yoğun bakıma aldılar müşahede altına.

Milletin bütçesi görüşülürken sarayın fedailerinin devreye girmesini esefle kınıyorum. Burada milletin bütçesi görüşülüyor yani. Bir kanun teklifi yok. Milletin bütçesi görüşülürken, milletin vekiline lafla saldırı, sözle saldırı ve Hüseyin hocamız da olayı yatıştırmak üzerine oraya girerken o adının Zafer olduğu söylenen mahlukat, Bursa Milletvekili, aradan geliyor saldırıyor. Sonradan öğreniyoruz ki o Alpay ile bu ikisi meclisin yaramaz çocuğuymuş zaten. Bunlar sürekli sataşma içerisindeler. Zaten AK Parti içerisinde fazla vekil de yokmuş. Bunlar da sataşmak için oradalar. Milletin bütçesi konuşulurken, sarayın fedailerinin olaya müdahalesiyle karşı karşıya kaldık. Şiddetle kınıyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem