Türkmen Bakana Trabzonspor forması

Erbil’de Irak Türkmen cephesine anlamlı ziyaret.

Türkmen Bakana Trabzonspor forması

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakanı ve Irak Türkmen Cephesi (ITC) Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf’u ziyaret eden gazeteci-yazar   Ahmet Külekçi ile işadamı Abdullah Özer Türkmen bakana Trabzonspor forması hediye etti.

PKK’YA MEYDAN OKUYOR

Kürtler, Türkmenler, Araplar, Keldani ve Süryani Hristiyanların yaşadığı bir milyonluk nüfusa sahip Erbil’de başarıyla görevini yürüten başta PKK olmak üzere terör örgütlerine yönelik sert açıklamalarıyla ‘cesur bakan’ lakabı alan Türkmen bakan Aydın Maruf, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Trabzonspor’u yakından takip ettiğini belirten ve şampiyonluk yolunda başarılar dileyen Türkmen bakan Maruf, “Trabzon tarihi, doğası ve kültürel zenginliği ile hepimizi mest eden güzel bir şehir. Nasip olursa gelip görmeyi çok isterim” dedi.

Türkmen Bakana Trabzonspor forması

Türkmen Bakana Trabzonspor forması
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler