Türkiye-Kırgızistan Online iş Forumu gerçekleştirilecek

SANKON ve Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği iş birliğinde Türkiye-Kırgızistan Online iş Forumu gerçekleştirilecek.

Türkiye-Kırgızistan Online iş Forumu gerçekleştirilecek

Sanayiciler, İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu SANKON ve Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği iş birliği ile ithalat-ihracat, ekonomik ve ticari ilişkilerine katkı sağlamak amacıyla 24 Ocak 2022 tarihinde her iki ülkenin iş Adamları iş Kadınları ve yatırımcılarının katılımıyla Türkiye-Kırgızistan Online iş Forumu gerçekleştirilecek.

https://toplanti.sankon.org.tr/ adresi üzerinden canlı yayınlanacak toplantı The Ankara Hotel’de gerçekleştirilecek. Toplantıya SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu ve Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ekselansları Kubanıçbek Ömüraliyev’in katılması bekleniyor.

Saat 14:00’de SANKON ve Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’nin konuşmaları ile başlayarak forumda 14:30-15:00 saatleri arasında “İthalat ve İhracat, Otomotiv, Savunma Sanayi”, 15:00-15:30 saatleri arasında “İnşaat, Teknoloji, Bilişim, Metal Sanayi”, 15:30-16:00 saatleri arasında “Enerji Medikal Eğitim Bankacılık ve Finans” ve 16:00-16:30 saatleri arasında Turizm Tekstil Gıda İşveren ve İşçi Sendikaları Hukuku” sunumları yapılacak. 17:00-19:40 saatleri arasında ise Kırgızistan Büyükelçiliği tarafından sunum ve konuşmalar yapılacak.

Türkiye-Kırgızistan Online iş Forumu gerçekleştirilecek
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem