Trabzon’dan Cizre müzik dostluğu

Trabzon Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencisi Ceren Ece Öksüz'den Cizre'ye müzik dotluğu.

Trabzon’dan Cizre müzik dostluğu

Trabzon Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencisi Ceren Ece Öksüz Trabzon’dan Şırnak'ın Cizre ilçesine gönül köprüsü kurdu. Cizre Kaymakamlığı’nın radyosu Cizre Nergis FM’e konuk olan Öksüz dinleyenlere Karadeniz Müziği ile unutulmaz bir gece yaşattı. 

Kemençe, gitar, piyano çalabilen ve Karadeniz ezgileri seslendiren Öksüz’ün sunduğu konser dinleyenlerden büyük beğeni aldı. Radyo dinleyicileri bu tür konserlerin devamını istediklerini radyo yönetimine iletti. 

Yapılan programdan ötürü büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Lise öğrencisi Ceren Ece Öksüz çok güzel izlenimlerle Trabzon’a döndüğünü ifade ederek. "Cizre’de Karadeniz Müziğine gerçekten çok büyük bir ilgi var. Cizre Kaymakamlığının radyosunda bizlere gösterilen misafirperverliğe de teşekkür ediyorum. Hayatımın en anlamlı programına katıldım. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem