Tartıştığı kişiyi boğazından bıçakladıktan sonra polise teslim oldu

Adana'da tartıştığı kişinin boğazını kesen kişi karakola giderek teslim oldu.

Tartıştığı kişiyi boğazından bıçakladıktan sonra polise teslim oldu

Adana'da bir şahıs tartıştığı kişiyi boğazından bıçaklayarak öldürdükten sonra polise gidip teslim oldu.

Seyhan ilçesine bağlı Türkocağı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, M.G. (25), ile V.E.(28) henüz bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışma kısada alevlenerek kavgaya dönüştü. M.G. cebinden bıçağını çıkararak, V.E.'nin boğazına sapladıktan sonra olay yerinden ayrılıp polis merkezine gitti.

CİNAYETİ İŞLEDİKTEN SONRA KARAKOLA TESLİM OLDU

Polise teslim olan M.G., bir kişiyi bıçakladığını ve olayın gerçekleştiği yeri polislere söyledi. Bunun üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekipleri yerde hareketsiz yatan V.E.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından V.E.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, polis olay yerinde inceleme yaparken çevre apartmandaki vatandaşlar evlerinin balkonlarına çıkarak merakla olay yerini izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem