Suat Hacısalihoğlu: "Bir babanın en büyük mutluluğu..."

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu'ndan babalar günü mesajı.

Suat Hacısalihoğlu: "Bir babanın en büyük mutluluğu..."

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ailesi için büyük fedakarlıklara katlanan babaların en büyük mutluluğunun evlatlarının topluma yararlı birer birey olarak yetiştiğini görmek olduğunu vurguladı.

Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, "Her çocuk için babası arkasında duran, sırtını dayayabileceği bir dağ, her sıkıntısında sığınabileceği bir limandır. Ailesi için hayatın tüm zorluklarına göğüs geren babalar, çocuklarını hayata hazırlamakta ve zorluklara karşı mücadelelerinde onlara örnek olmalıdır. Bir babanın en büyük mutluluğu  çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve çocuklarının ülkesine, topluma faydalı, her anlamda yetişmiş bireyler olduklarını görebilmektir. Babalarımızın değerini bilelim, her fırsatta sevgimizi, ilgimizi gösterelim. Çocuklar olarak babalarımıza vereceğimiz en büyük hediye faydalı ve örnek bireyler olabilmektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Gününü kutluyorum, saygıyla selamlıyorum. Ölenlere rahmet diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler