Sezgin Mumcu'dan muhtarlar günü mesajı

Trabzon AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda "İkamet ettiği mahallede veya köylerde vatandaşlarımızla devletimiz arasında önemli bir köprü görevi gören kıymetli muhtarlarımız için önemli bir gün olan “Muhtarlar Günü’nü” yürekten kutluyorum. "dedi. 

Sezgin Mumcu'dan muhtarlar günü mesajı

Muhtarlığın önemli bir müessese olduğunu vurgulayan İl Başkanı Mumcu “Muhtarlarımız, sorumluluk bölgeleri içerisinde devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarını temsil etmekle kalmayıp devletimizin vatandaşa uzanan en yakın eli olmasıyla birlikte önemli bir unsur haline gelmiştir. Muhtarlarımız, demokrasimizin en önemli yapı taşlarından olup vatandaşlarımıza ulaşım noktasında her zaman en ön saflarda yer alan kişilerdir. Bu kutsal görevi ifa eden tüm muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti İktidarının muhtarlık müessesesinin daha da işlevli hale getirerek etki alanının ve imkanlarının da genişlediğinin altını çizen İl Başkanı Mumcu "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, muhtarlarla birlikte belirli zamanlarda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya gelmesi ve muhtarlarımızla beraber istişarelerde bulunması, talepleri ile yakından ilgilenmesi devletimizin muhtarlarımıza verdiği önemin en belirgin göstergesidir. Muhtarlarımız, sorumluluk bölgeleri içerisinde devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarını temsil etmesi yerel anlamda önem arz etmektedir. Milletimizin güzide temsilcileri muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü’nü” en kalbi duygularımla kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar görevlerinde başarılar diliyorum." diyerek mesajını tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem